MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

The Jesus and Mary Chain premijerno stižu u Hrvatsku – otvaraju novu sezonu u Tvornici kulture

The Jesus and Mary Chain premijerno sviraju u Hrvatskoj!

Jedan od najutjecajnijih bendova svoje generacije otvorit će novu koncertnu sezonu u zagrebačkoj Tvornici kulture u srijedu, 28. kolovoza 2024. godine. Bend velikom turnejom „40 godina“ i autobiografijom obilježava 40 godina postojanja, a jedna od postaja bit će i Zagreb.

Britanske će legende u sklopu velike svjetske turneje po prvi put u Zagrebu zasvirati hitove kao što su „Head On“, „Just Like Honey“ i „April Skies“, ali i predstaviti svoj svježi materijal kojim će obilježiti 40 godina postojanja benda koji je mijenjao tijek glazbe kroz povijest i utjecao na stvaranje novih žanrova.

U prodaji je ograničen broj ulaznica po cijeni od 32 eura. Nakon što se one rasprodaju cijena im se diže na 36 eura, dok će na dan koncerta, ukoliko ih bude, koštati 40 eura. Kupiti se mogu na svim prodajnim mjestima i online na Entrio.hr. Ukoliko se koncert rasproda neće se seliti u veći prostor.

The post The Jesus and Mary Chain premijerno stižu u Hrvatsku – otvaraju novu sezonu u Tvornici kulture appeared first on Mixeta.

PROČITAJ VIŠE... https://www.mixeta.net/2024/07/10/the-jesus-and-mary-chain-premijerno-stizu-hrvatsku-otvaraju-novu-sezonu-tvornici-kulture/

MIXTV PUSH

VEZANE VIJESTI

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com