MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Do pulskog koncerta grupe Duran Duran ostalo još manje od mjesec dana

Ulaznica za tribine više nema, dok organizatori iz agencije Los Angeles Agency javljaju kako je sitno ulaznica ostalo za travnjak te za parter.

Jedan od najvećih pop bendova svih vremena, Duran Duran, svoj povratak tempiraju sedam godina nakon rasprodanog koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata. Novi nastup u Hrvatskoj zakazan je na možda i najljepšem koncertnom prostoru kojeg ovaj dio Europe ima. Dvije tisuće godina stari amfiteatar u Puli bit će savršena pozornica na kojoj će Duran Duran podsjetiti na bezvremensku kolekciju hitova i prilika čuti novi album Danse Macabre, a ujedno će to biti i premijerni posjet sastava Puli.

Više od četiri desetljeća od početnog ukazanja na glazbenoj sceni, Duran Duran je i dalje u naponu snaga. Pula će tako čuti bezvremenske megahitove kao što su “Hungry Like A Wolf”, “Rio”, “Wild Boys”, “Come Undone”, “Ordinary World”, “Union Of The Snake”, “The Reflex”, “A View To A Kill”, “Girls On Film”, “Save A Prayer” ili “Notorious”. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim.

The post Do pulskog koncerta grupe Duran Duran ostalo još manje od mjesec dana appeared first on Mixeta.

PROČITAJ VIŠE... https://www.mixeta.net/2024/07/05/do-pulskog-koncerta-grupe-duran-duran-ostalo-jos-manje-mjesec-dana/

MIXTV PUSH

VEZANE VIJESTI

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com