MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Ki Klopov „Otopljeni disko“ od danas curi iz svakog zvučnika

Debitantski album benda Ki Klop„Otopljeni disko“ od danas napokon curi iz svakog zvučnika. Atraktivni disko pop trio kroz dvanaest pjesama predstavlja konceptualnu disko odiseju, novu estetiku te urbani i mračni elektro disko zvuk. Izdanje potpisuju JeboTon i Mudri Brk.

Ki Klop su Luka Žigolić, Jakov Ramničer i Laura Tandarić, a javnosti su se predstavili u kolovozu 2023. godine EP-jem „U dućanu ćilima“ kojim su prezentirali moderni indie pop s primjesama soft rocka i elektro diska. Singlovima „Duh u ormaru“, „Amsterdam“ i „S prozora“ te prvim samostalnim koncertom u punom klubu Močvara najavili su sonički preokret i svoju umjetničku viziju, a prvijenac „Otopljeni disko“ fizičko je utjelovljenje tog zagrebačkog disko pop mutanta. Jakov Ramničer i Luka Žigolić autori su glazbe i tekstova svih pjesama, miks su napravili zajedno s Dominikom Kisićem, a Filip Motovunski (FM Mastering) potpisuje master albuma.

Kroz dvanaest singlova Ki Klop slušatelje vodi na glazbeno putovanje, polako i sigurno uvlači ga u svoju klupsku elektro-disko odiseju s mračnim twistom u kojoj on sam postaje novo mitsko biće, Ki Klop ili disko frankenstein izgubljen u dimu i glazbi. „Otopljeni disko“ bit će savršeni soundtrack za vruće ljetne večeri, ples do jutra i tulume na kojima se sve topi u sjaju disko kugle i svjetlima neona.

Album „Otopljeni disko“ dostupan je na svim streaming servisima.

Uz disko odiseju i bend Ki Klop plesat će se na ljetnim festivalima, od kojih su zasad potvrđeni: Velvet festival u Puntu na Krku (29.6.), Tam Tam u Sućuraju na Hvaru (18.7.), Mudri Brk u Jelsi na Hvaru (27.7), Zlarin Street Music Festival te Gradić Fest u Novom Sadu (30.8.).

The post Ki Klopov „Otopljeni disko“ od danas curi iz svakog zvučnika appeared first on Mixeta.

PROČITAJ VIŠE... https://www.mixeta.net/2024/05/27/ki-klopov-otopljeni-disko-danas-curi-iz-svakog-zvucnika/

MIXTV PUSH

VEZANE VIJESTI

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com