MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

UFO 50 donosi zbirku od 50 jedinstvenih indie igara različitih žanrova

UFO 50 donosi zbirku od 50 jedinstvenih indie igara različitih žanrova

Tijekom Day of the Devs 2024: Summer Game Fest eventa,  najavljen je datum izlaska jedinstvenog ostvarenja UFO 50, koje obuhvaća razne singleplayer i multiplayer igre, uključujući platformerske, shoot ’em up, puzzle, roguelite i RPG naslove. Cilj developera iz Mossmoutha je, kako kažu, spojiti 8-bitnu estetiku s modernim dizajnom.

Ono što smo saznali u novoobjavljenom traileru je da se ne radi o mini igrama. Iako se veličina svake igre razlikuje, svaka je cjelovito iskustvo s vlastitim naslovom, uvodom i završetkom. Prema priči, igre je kreirala izmišljena tvrtka iz 80-ih koja je bila nepoznata, ali ispred svog vremena. Neke igre su nastavci drugih u kolekciji, a likovi se pojavljuju u više naslova kao dio zajedničkog kontinuiteta.

Svih 50 igara bit će dostupno odmah, inspirirano multicart kolekcijama i iskustvom odlaska kod prijatelja i pregledavanja njihove knjižnice igara. Naime, svaka igra koristi jedinstvenu paletu od 32 boje kako bi izgledala kao autentičan 8-bitni naslov iz 80-ih. Također, polovica kolekcije nudi lokalni multiplayer, uključujući co-op i versus modove.

UFO 50 službeno izlazi za PC putem Steama 15. rujna.

 

PROČITAJ VIŠE... https://www.goodgame.hr/ufo-50-donosi-zbirku-od-50-jedinstvenih-indie-igara-razlicitih-zanrova/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ufo-50-donosi-zbirku-od-50-jedinstvenih-indie-igara-razlicitih-zanrova

MIXTV PUSH

VEZANE VIJESTI DJ

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com