MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Najavljena je horror avantura Dollhouse: Behind the Broken Mirror, ove godine dolazi na PC i konzole

Najavljena je horror avantura Dollhouse: Behind the Broken Mirror, ove godine dolazi na PC i konzole

Ljubitelje horror avantura već ove godine očekuje nova igra iz Dollhouse serijala.

Dollhouse: Behind the Broken Mirror je nova jeziva avantura iz perspektive prvog lica koju nam zajedničkim snagama spremaju SOEDESCO, Indigo Studios i Grindstone. U njoj ćemo zakoračiti u iskvareni um Elize de Moor, nekada popularne pjevačice, sada potpuno zaboravljene i zarobljene u labirintu sopstvenih sjećanja. Kako bi povratila sjećanja, Elize će morati sklopiti prilično izazovnu slagalicu iz svoje prošlosti, navigirajući kroz dva različita svijeta – stvarni ili svijet skriven iza razbijenog ogledala, vođen efektima eksperimentalnih lijekova koje uzima. Ovo putovanje će ju odvesti sve do djetinjstva i obiteljske kuće u Ravenhillu, gdje će ju čekati brojni užasi.

Dollhouse: Behind the Broken Mirror je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti već ove godine.

PROČITAJ VIŠE... https://www.goodgame.hr/najavljena-je-horror-avantura-dollhouse-behind-the-broken-mirror-ove-godine-dolazi-na-pc-i-konzole/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=najavljena-je-horror-avantura-dollhouse-behind-the-broken-mirror-ove-godine-dolazi-na-pc-i-konzole

MIXTV PUSH

VEZANE VIJESTI DJ

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com