MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Otkrivamo koji su najpopularniji komadi Van Cleef Arpels nakita

Van Cleef & Arpels je sinonim za vrhunski luksuz i eleganciju koji već više od stoljeća očarava ljubitelje nakita diljem svijete. Legendaran pariški brend osnovan je još 1896. godine i poznat po izuzetnoj izradi, inovativnom dizajnu i nadahnuću koje uzima iz prirode. Kroz bogatu povijest, Van Cleef & Arpels stvorio je neke od najprestižnijih i najtraženijih komada nakita koje su nosili članovi kraljevskih obitelji, holivudske zvijezde i ostali ljubitelji luksuza.

ogrlica van cleef

narukvica

Tijekom godina dizajni brenda su evoluirali, ali su zadržali svoje prepoznatljive motive i šarm, što ih je zadržalo na vrhu luksuznog nakita. Iako je brend predstavio brojne kolekcije, postoje određeni komadi koji su se istaknuli iz mase sofisticiranih i modernih dizajna, a mi smo odlučili napraviti popis najpopularnijih.

van cleef

narukvice

Alhambra narukvice i ogrlice

Alhambra kolekcija poznata je po svom motivu djeteline s četiri lista koji simbolizira sreću i ujedno je najprepoznatljiviji motiv brenda. Najpopularniji komad iz Alhambra kolekcije je definitivno Vintage Alhambra zlatna narukvica s pet motiva. Narukvice dolaze s različitim dragim kamenjem u boji i možemo reći da njihova popularnost konkurira Cartier LOVE narukvicama.

Osim narukvica, svaki ljubitelj nakita želi se domoći i Alhambra ogrlica, no to je nešto teže. Postoje različite ogrlice iz kolekcije, međutim najpopularnija je definitivno Vintage Alhambra pendant sa samo jednim motivom djeteline koji visi na zlatnom lančiću.

van cleef ogrliceVan Cleef & Arpels

Perlèe narukvice

Perlèe narukvice lansirane su 2008. godine i ubrzo postale veliki hit među ženama (iako su prvobitno trebale biti linija za muškarce). Kolekcija koristi Van Cleefove ikonične perle kao glavni motiv dizajna. Postoji nekoliko narukvica u kolekciji, a najpopularnija je ona od ružičastog zlata. Osim toga kolekcija sadrži i Perlèe narukvicu s dijamantnim djetelinama na površini koja je pristaje uz ležerne, ali i formalne kombinacije i jednako je popularna kao i klasični modeli.

van cleefVan Cleef & Arpels

narukvicaVan Cleef & Arpels

Frivole narukvica i prsten

Kao i ostale kolekcije, Frivole inspiraciju vuče iz prirodnih motiva. Glavni motiv kolekcije je ženstven i sofisticiran, a narukvica sa sedam cvjetova je najznačajniji model. Trodimenzionalni cvjetovi nižu se oko zapešća i stvaraju poseban dizajn, a za sve koji žele upotpuniti komplet, tu je i prsten s istim motivom.

PROČITAJ VIŠE... https://buro247.hr/van-cleef-arpels-nakit/

MIXTV PUSH

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com