MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Zara ima viralnu haljinu koja se može nositi na više načina

Sezonska sniženja još uvijek traju i redovito su najzanimljivija ona u Zari, no velika potražnja znači i da se i većina najboljih artikala rasprodaje ili se rijetko vraća na zalihe. Prve na udaru su haljine, od dnevnih do večernjih i elegantnijih modela, a Zara ima viralni model savršen za posebne prilike u tri nijanse – i sve su dostupne.

Zara ima haljinu u koju se isplati uložiti

Halter haljina otvorenih leđa postala je viralna na TikToku i najčešće se kombinira za ljetne svečanosti ili večernja ljetna druženja uz sandale na visoku petu i clutch torbicu. Nabori s prednje strane daju ovom modelu izgled dizajnerskog komada, a posebno je efektna upravo zbog otvorenih leđa. Osim što je riječ o dizajnu koji je vrlo svevremenski, odlično je što se haljina može nositi na više različitih načina – sa spuštenim ili podignutim ovratnikom te više zatvorenog ili otvorenog dekoltea.

@leahutchins

3 ways I’m styling this backless halter dress for Euro summer in under a minute! <3 #drapedhalterdress#summerdress#summerdresses

♬ Life Will Be – Cleo Sol

Haljina je dostupna u crnoj i bijeloj varijanti, a na društvenim mrežama najčešće viđamo model u svjetlijoj bijeloj nijansi koji je idealan za ljetne prilike. Ako se spremate na vjenčanje, izaberite crnu koja izgleda vrlo chic, suvremeno, uz primjerenu dozu seksepila.

@lorenesteban

Me lo compro para mi cumpleaños ? Que dicen ? #zaradress#zarahaul

MIXTV PUSH

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com