MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Riviera: luksuzni restoran u Londonu čiji interijer osvaja na prvu

Smješten u srcu Londona, Riviera je restoran koji oduzima dah svojim luksuznim interijerom i sofisticiranim dizajnom. Inspiriran bogatom umjetničkom baštinom 20. stoljeća i ljepotom južne Francuske, ovaj restoran pruža nezaboravno iskustvo svakome tko kroči kroz njegova vrata.

restoran

Riviera evocira vibe francuske rivijere

Od trenutka kada uđete u Rivieru, obuzme vas osjećaj elegancije i profinjenosti. Dizajn restorana odiše duhom Côte d’Azura, regije koja je kroz povijest inspirirala mnoge poznate umjetnike, uključujući Pabla Picassa i Le Corbusiera. Njihov utjecaj vidljiv je u svakom kutku ovog prekrasnog prostora, od boja koje podsjećaju na azurno plavetnilo Mediterana, do skladnog spoja organskih i geometrijskih oblika koji stvaraju harmoničan ambijent.

Riviera

gastro

Glavna blagovaonica pruža spektakularan pogled na veličanstvenu ulicu St James’s. Ovdje se susreću sofisticirani dizajn i opuštena atmosfera, čineći ovo savršenim mjestom za uživanje u vrhunskim kulinarskim delicijama. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi dočarao atmosferu francuske rivijere, od luksuznih materijala do pažljivo odabranih umjetničkih djela koja krase zidove.

lifestyle

gastro

lifestyle

Salon “Amelia” predstavlja možda najljepšu lokaciju unutar samog restorana. Inspiriran radovima Picassa i Le Corbusiera, ovaj prostor zrači umjetničkim duhom i kreativnošću. Žive boje i kontrasti između organskih i geometrijskih oblika stvaraju dinamičnu atmosferu koja potiče na razgovor i druženje. “Amelia” je savršeno mjesto za opuštanje uz čašu vrhunskog vina, dok uživate u ambijentu koji slavi naslijeđe provansalske umjetnosti.

riviera

gastro

lifestyle

Terasa Rivijere je pravi place to be za one koji žele uživati na otvorenom, a istovremeno se osjećati udobno i zaštićeno. Potpuno natkrivena i grijana, terasa pruža mediteranski ugođaj s opuštenim sofama koje pozivaju na odmor uz čašu finog rosea. Bez obzira na vremenske uvjete, ovdje možete uživati u blagodatima vanjskog prostora i u ugodnom okruženju provesti nezaboravne trenutke s prijateljima ili obitelji.

gastro

Riviera: luksuzni restoran u Londonu čiji interijer osvaja na prvu

Riviera: luksuzni restoran u Londonu čiji interijer osvaja na prvu

Riviera: luksuzni restoran u Londonu čiji interijer osvaja na prvu

Svaki kutak ovog luksuznog prostora priča svoju priču, povezujući prošlost i sadašnjost kroz bezvremenski dizajn i umjetničku inspiraciju. Posjet Rivieri je iskustvo koje ostaje u sjećanju, mjesto gdje se luksuz i elegancija susreću s toplinom i gostoljubivošću, stvarajući ambijent koji osvaja na prvu. U srcu Londona, Riviera je oaza profinjenosti koja svojim posjetiteljima pruža jedinstvenu priliku da dožive čaroliju francuske rivijere, bez napuštanja grada.

PROČITAJ VIŠE... https://buro247.hr/riviera-luksuzni-restoran-london/

MIXTV PUSH

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com