MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

LEGO je predstavio najnoviji dodatak: automobil Lamborghini

LEGO je oduševio obožavatelje svojom najnovijom kreacijom, modelom Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole, koji se pridružuje prestižnoj kolekciji Icons vozila. Ovaj model odaje počast jednom od najpoznatijih superautomobila svih vremena, prepoznatljivom po svojoj vrhunskoj izradi, upečatljivom dizajnu i izvanrednim performansama. Iako je sličan setu Speed Champions iz 2022. godine, ovaj najnoviji Countach dolazi u znatno većem mjerilu, sastavljen od više od 1500 dijelova i dimenzija 33 cm dužine, 16,5 cm širine i 9 cm visine.

Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole

LEGO je uložio mnogo truda kako bi model bio što autentičniji, s brojnim značajkama koje vjerno oponašaju legendarno vozilo. Detaljno izrađeni kokpit, funkcionalni volan te prtljažnik i stražnji poklopac koji se otvaraju samo su neki od elemenata koji će oduševiti ljubitelje automobila. Posebnu pažnju privlači pažljivo izrađeni V12 motor, felge, velika stražnja svjetla i elegantni stražnji spojler, dok prepoznatljiva vrata, koje se otvaraju prema gore, dodaju dodatnu notu autentičnosti.

Lamborghini

Ovaj model pruža kolekcionarima i ljubiteljima automobila jedinstvenu priliku da izgrade dio automobilske povijesti. Reflektira Lamborghini luksuz i tehnološku inovaciju u obliku sastavljenom od kockica, pružajući istinski doživljaj građenja. Set Countach bit će dostupan za LEGO Insiders od 1. srpnja, dok će šira javnost moći nabaviti ovaj impresivni model od 4. srpnja putem službene LEGO stranice. Ovaj izvanredni model zasigurno će zauzeti posebno mjesto u kolekcijama ljubitelja LEGO kockica i automobila širom svijeta.

AUTOMOBIL

VOZILO

LEGO je ponovno nadmašio očekivanja lansiranjem modela Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole, koji ne samo da predstavlja tehnološki i dizajnerski vrhunac, već i oživljava duh jednog od najlegendarnijih superautomobila svih vremena. Uz nevjerojatnu pažnju posvećenu detaljima i autentičnim značajkama, ovaj model omogućuje ljubiteljima LEGA i automobilskih entuzijasta jedinstvenu priliku da stvore vlastiti komad povijesti. Ovaj set će zasigurno postati dragocjeni dodatak svakoj kolekciji, pružajući beskrajno zadovoljstvo u procesu slaganja i ponos u završnom proizvodu. Lansiranjem ovog modela, LEGO nastavlja svoje naslijeđe inovacije i izvrsnosti, inspirirajući nove generacije graditelja i kolekcionara.

PROČITAJ VIŠE... https://buro247.hr/lego-lamborghini/

MIXTV PUSH

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com