MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Rezervirajte subotu za BURO. Club event i gledanje tekme u Regular. Baru

Još nas samo par dana dijeli do najveće nogometne groznice i nestrpljivo iščekujemo izlazak naše reprezentacije na teren. Ne morate biti zagriženi nogometni fan da biste uskočili u val euforije i uzbuđenja oko Europskog nogometnog prvenstva 2024. I mi smo se na BURO. način priključili praćenju ovog velikog sportskog događaja pokrenuvši novo izdanje BURO. Club specijala gdje vam na jednom mjestu donosimo zanimljive lifestyle i modne teme posvećene nogometu. No, naša se nogometna aktivacija seli i u offline sferu: u ovu subotu, 15. lipnja, organiziramo BURO. Club event gdje nam se svi možete pridružiti u zajedničkom gledanju tekme.

Rezervirajte subotu za BURO. Club event i gledanje tekme u Regular. Baru
Rezervirajte subotu za BURO. Club event i gledanje tekme u Regular. Baru

Prošla su tri mjeseca od posljednjeg BURO. x Regular. Bar Bottomless Bruncha pa nam je zafalilo dobre atmosfere i nasmijanih lica na dnevnom tulumu. Želja nam je proslaviti početak ljeta pa smo na svojstven način povezali dnevni party i nogometnu groznicu te je tako nastao BURO. Club event na poznatoj terasi Regular. Bara.

buro.club event

Što možete očekivati na eventu? Zagrijavanje počinje u 15 sati kada ćemo uz dobru glazbu za koju je zadužen DJ Aldo Morro i osvježavajuća pića zajedno dizati navijačku atmosferu. Vrhunac BURO. Club eventa počinje u 18 sati kada kreće utakmica: već dovoljno opušteni i spremni za navijanje, pratit ćemo prvu utakmicu Hrvatske reprezentacije u skupini protiv Španjolske. Regular. Bar je osigurao četiri velike TV plazme na terasi kako ne biste propustili niti jedan udarac na gol.

buro.club event
buro.club event

Nadamo se da nećemo morati gristi nokte radi penala i produžetaka, no kakav god ishod bio, mi se nastavljamo zabavljati u dobrom raspoloženju i nakon tekme! BURO. Club event je otvoren za javnost, dakle svi ste dobrodošli pridružiti nam se na subotnjem tulumu koji savršeno spaja glazbu, ples, druženje i nogomet. Detalje cijelog programa otkrivamo uskoro. Vidimo se!

buro.club event

PROČITAJ VIŠE... https://buro247.hr/buro-club-event-regular-bar/

MIXTV PUSH

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com