MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

Nika Turković nosi savršene bijele haljine domaćeg brenda Minami

“Nova kolekcija donosi sedam pročišćenih komada među kojima se ističu haljine i odijela, a dominira neutralna prljavo bijela nijansa” komentirala je Željka Šafran koja stoji iza posljednje kolekcije brenda Minami. Zaštitno lice kolekcije je glazbenica Nika Turković koja je nosila novitete idealne za ljeto pred nama. Ako tražite bezvremenski dizajn koji nosi dozu naše tradicije u suvremenom izdanju, ljetne bijele haljine i kvalitetna odijela, svakako zavirite u ponudu brenda.

Minami kolekcija

bijele haljine Minami

Osim u jednostavnim, ali upečatljivim krojevima haljina i nekonvencionalnih odijela, posebnost kolekcije je u detaljima. “Vezilje iz udruge Našenina iz Bedekovčine ručno su izradile heklane krojne dijelove koji se u kolekciji pojavljuju u obliku dekorativnih detalja” kaže dizajnerica. Udruga ima tradiciju dugu 18 godina, a njezine se članice bave heklanjem, vezenjem, šivanjem i organizacijom manifestacija koje za cilj imaju očuvanje raznih tradicijskih tehnika u radu s tekstilom. I ova kolekcija brenda Minami vrvi finim tkaninama od prirodnih vlakana, a dizajnerica je u radu uvelike koristila deadstock materijale vrhunske kvalitete.

bijele haljine

Bijele haljine Minami

U elegantnim komadima Nika Turković pozirala je na zagrebačkom Cmroku ispred objektiva Lucije Drače čije su analogne fotografije srž kampanje za novu MINAMI kolekciju. Za Nikin styling u kampanji pobrinula se Ivana Pavić, a za kosu i makeup Nikolina Kokotović.

Bijele haljine

Minami kolekcija

Kolekcija je predstavljena u galeriji Kaptol u društvu ljubiteljica domaće mode i brenda Minami, a uživo je možete pogledati u showroomu na adresi Varšavska 7, 3. kat, uz prethodnu najavu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Sve o novoj kolekciji pratite i na službenoj web stranici brenda Minami te putem Instagrama.

Nika Turković

Nika Turković nosi savršene bijele haljine domaćeg brenda Minami

PROČITAJ VIŠE... https://buro247.hr/minami-ljetna-kolekcija-nika-turkovic/

MIXTV PUSH

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com