MIXTV1.COM

Kontakt &Info

  •      >>

         email:

         mixtv.eu@gmail.com


 
 

15 novih high street komada koji izgledaju kao dizajnerski

Prije nekoliko mjeseci pronašli smo nekoliko komada iz high street trgovina koji su izgledali iznenađujuće skupo. Na našoj listi našlo se nekoliko balonera, haljina i torba, a sada je vrijeme da obnovimo naš popis za ljetnu sezonu. Pregledali smo najnovije komade iz high street ponude i izabrali one koji izgledaju poput dizajnerskih modela.

15 novih high street komada koji izgledaju kao dizajnerski

High street komadi koji izgledaju kao dizajnerski

Budući da danas high street brendovi posluju na visokoj razini, nije bilo teško pronaći neke komade koje bi lako mogli zamijeniti za dizajnerske. Skoro svaki brend je ove godine pokrenuo neku luksuznu ili old money inspiriranu liniju u kojoj su se mogli pronaći komadi od kvalitetnih materijala. Kao i uvijek, neke od najboljih modela koji sliče dizajnerskim u svojoj ponudi ima Zara. Haljine su uvijek bile jača strana popularnog španjolskog brenda, a to se nije promijenilo ni ove sezone. U novoj kolekciji možemo pronaći nekoliko odličnih haljina, uključujući bijeli model koji izgleda kao da je izvađen iz Valentinove kolekcije za proljeće/ljeto 2024.

Massimo Dutti je kategorija za sebe – to je brend čiji modeli odišu estetikom tihog luksuza, a njihova Studio kolekcija sadrži brojne komade koji bi mogli parirati dizajnerskim zbog svog jednostavnog, ali izvrsnog dizajna i kvalitetne izrade. Iako je brend u zadnje vrijeme predstavio najviše lanenih komada, može se pohvaliti i odličnim svilenim siluetama koje zaista izgledaju skupo, a nama su u oko upale lagane svilene suknje i haljine.

H&M ima nekoliko modela torbi koje bismo voljeli ugrabi za naše ljetne outfite isto kao i prugaste komplete koji izgledaju izuzetno kvalitetno. Mango je nedavno predstavio svoju Mango x Victoria Beckham kolekciju, punu odličnih statement komada, a sada je u svoj asortiman dodao još nekoliko modela koji bi bez problema mogli proći kao dizajnerski.

15 novih high street komada koji izgledaju kao dizajnerskiMassimo Dutti

PROČITAJ VIŠE... https://buro247.hr/high-street-komadi-ljeto/

MIXTV PUSH

ZAGREB WEATHER

POPULARNO

www.mixtv1.com